Tømrer

SØGER DU KOMPETENTE TØMRER?

Hos Svend Erik Larsen & Søn møder du kvalitetsbevidste tømrer, der kan deres håndværk. Vi har bl.a. stor erfaring og ekspertise i tilbygning af første sal, udestuer og tagrenovering.

DIN FORETRUKNE TØMRERMESTER

Vores tømrer er din foretrukne samarbejdspartner, når lokalområdet skal udbygges i form af tilbygning eller renovering af tag. Men selvom vi har lokale rødder i Faxe Kommune udfører vi total-, hoved- og fagentrepriser nær Ringsted, Køge, Næstved og resten af Sjælland til både kommuner, erhverv og private.

Har du en drøm om at udvide huset med en tilbygning eller trænger huset til en tagrenovering, kommer vi gerne ud og besigtiger din opgave samt giver et seriøst tilbud. Vi udfører alt fra tilbygning af første sal og udestuer til tagrenovering og andet tagarbejde. Derudover tilbyder vi entrepriser både i licitation eller direkte aftaler med jer.

 

TILBYGNING OG TAGRENOVEIRNG I HØJSÆDE

Et godt håndværk kræver planlægning, fokus og gode fagfolk. Vi tilbyder erfarne byggeledere med byggestyring i fokus, så bygherren får det ønskede resultat til tiden. Et godt samarbejde og planlægning er en vigtig del af vores erhverv og har derfor vores fokus fra start til slut.

Vi har et godt kendskab til lokalområdet og samarbejder med faglig stærke underentreprenører. Dermed sikrer vi høj kvalitet i vores arbejde, som altid afleveres til tiden.