Svend Erik Larsen & Søn har 50 års jubilæum

| | 0 Comments

Rønnede: Entreprenørvirksomheden Svend Erik Larsen & Søn på Industrivej i Rønnede kan fejre 50 års jubilæum.

Entreprenørvirksomheden Svend Erik Larsen & Søn i Rønnede har 50-års jubilæum. En af grundene til virksomhedens succes er gode gammeldags dyder og at de følger med tiden.

Nogle firmaer overlever kriser, generationsskifter og tidernes almindelige ugunst ved fiffig innovation, mens andre tyr til kreativ kassetænkning. Firmaet Svend Erik Larsen & Søn kan på sin side fejre 50-års jubilæum på grund af noget så gammeldags som almindelig redelighed. Kunden føler sig altid genkendt.

Det handler om entreprenørvirksomheden Svend Erik Larsen & Søn. Den 22. april 1965 etablerede murer Svend Erik Larsen sig som selvstændig i Askov. Han flyttede senere virksomheden til den nuværende adresse på Industrivej 42 i Rønnede og i november 1998 trak han sig tilbage og overlod ledelsen af virksomheden til sønnen Carsten Larsen, der også er murer.

Murerfirmaet er gennem årene vokset til en entreprenørvirksomhed, der udfører faglært arbejde indenfor områderne murer, tømrer og autoriseret kloakarbejde. Kunderne er primært andre virksomheder, der skal have bygget samt offentlige institutioner.

I en konjunkturfølsom branche som byggebranchen, er et 50 års jubilæum en ualmindelig god historie. Og én af grundene til, at virksomheden stadig er i fuld drift er ifølge Carsten Larsen, at Svend Erik Larsen & Søn har forstået at bevare de gamle håndværksmæssige dyder og traditioner, samtidig med at de har fulgt med udviklingen inden for bl.a. IT.

Deres kontor er i dag stort set papirløst, og timeregistrering, materialeforbrug og kvalitetssikring foregår via smartphones. Det gælder også virksomhedens grafiske profil, der foranlediget af jubilæet er blevet re-designet og fremtræder moderne og enkelt med respekt for virksomhedens identitet.

Et ord er et ord

En anden grund er, at de i virksomheden har været gode til at fastholde deres kunder – og det handler ifølge Carsten Larsen om ordentlighed: Et ord er et ord og når Svend Erik Larsen & Søn løser opgaver, leverer de det, man med rette kan forvente – også selvom, det ikke lige er skrevet ned. De prøver ikke at sno sig udenom og man behøver ikke juridisk bistand til at læse mellem linjerne på deres tilbud.

En tredje og vigtig grund er måske også, at de afleverer opgaverne til tiden. Det er et vigtigt parameter for enhver kunde, for selv om historier om forsinkede håndværkere altid gør sig som underholdning ved selskabelige lejligheder, er det jo med et ravjysk udtryk ‘temmelig træls at stå model til’.

Virksomheden har ligesom andre haft op og nedture som følge af konjunkturomslaget i 2008, men en sund økonomi har bragt Svend Erik Larsen & Søn helskindet gennem krisen og virksomheden har godt fat i markedet og en stabil udvikling med aktuelt 17 ansatte.

og 3. generation er sikret i firmaet. Sønnen Søren har lige fået svendebrev som tømrer, men det næste generationsskifte ligger langt ude i fremtiden forsikrer Carsten Larsen med et stort smil.

©Copyright 2018 Faxenyt.dk > Link til artiklen >