Om

VI ER KENDT FOR VORES ORDENTLIGHED

og har fejret vores 50 års jubilæum, men vi er langt fra et gammeldags firma.

Svend Erik Larsen & Søn er en moderne og velrenomeret håndværksvirksomhed, der udfører totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser for virksomheder men også nybyggeri, ombygning og renoveringsopgaver for private. 

Vi har fokus på den gode dialog og tilstræber at give vores kunder en professionel rådgivning om opgaven, så det færdige resultat bliver, som vores kunder ønsker det. Fagligt dækker vi alle former for murer-, tømrer-, jord-, vej- og kloakarbejde indenfor nybyggeri og bygningsrenovering. Vi beskæftiger ca. 28 dygtige medarbejdere og omsætter for ca. 30 mio. kr. årligt.  

DU KAN TRYGT
VÆLGE OS

for vi har kapacitet, overblik, professionalisme og erfaringer og dermed paratheden til at påtage os nye, spændende projekter uanset størrelse eller kompleksitet

Vi leverer en god og ensartet kvalitet. Trods branchens skiftende konjunkturer har vi fastholdt vores uddannelsespolitik og uddanner løbende vores medarbejdere, så vi altid har de rette medarbejdere til opgaven. 

Vores dygtige håndværkere sikrer, at opgaverne bliver udført med fokus på det gode håndværk og faglig sans for detaljerne uanset opgavens størrelse. I tværfaglige projekter som total-, hovedentrepriser og lignende, samarbejder vi med en række faste underentreprenører, der leverer den kvalitet, som vi kan stå inde for.  

GOD KVALITET GIVER TILFREDSE KUNDER

og tilfredsstiller vores faglige stolthed. Vores slogan I fællesskab gør vi os umage mener vi helt konkret. Hos os er kvalitetssikring en fast del af ethvert projekt.

Helt konkret indarbejder vi et kvalitetssikringssystem i alle vores opgaver. Det primære mål er at sikre en effektiv styring af projektet samt at undgå fejl. 

Vores kvalitetssikringssystem tilpasses den enkelte sag og skal til enhver tid opfylde kundens krav. Systemet analyseres løbende og korrigeres, hvis - og når, der er behov for det og gælder naturligvis alle opgaver. Virksomheden er certificeret 'kloakmester med godkendt kvalitetsstyring' og alle kloakeringsopgaver udføres af specialuddannede fagfolk.

SIKKERHED OG SUNDHED ER VIGTIGT

og vores virksomhedafhænger af, at vores medarbejdere er sunde, friske og trives på arbejdspladsen.Derfor vil vi også på det område i fællesskab gøre os umage.

Vores arbejde med sikkerhed og sundhed er integreret i vores kvalitetssikringssystem, hvor vi løbende digitalt registrerer, om sikkerhed og sundhed lever op til både bygherrens og Arbejdstilsynets krav. 

Sikkerhedsarbejdet er organiseret i overensstemmelse med Arbejdsmiljølovens bestemmelser. Sikkerhedsudvalget evaluerer løbende på vores arbejdsopgaver og udarbejder vejledninger og instrukser af generel karakter, ligesom de koordinerer sikkerhedsgruppernes arbejde på alle arbejdssteder.